Career

På Swede Ship söker vi regelbundet efter nya kollegor till våra tre varv på Djupvik/Tjörn, i Göteborg samt Hunnebostrand.

Swede Ship är en anrik varvskoncern som konstruerar, tillverkar och underhåller avancerade kommersiella fartyg i aluminium och komposit upp till ca 30 meters längd. Vi har tre skeppsvarv på västkusten, Göteborg, Tjörn och Hunnebostrand. Våra kunder är krävande såsom försvaret, sjöräddning, polis och privata redare. Vår verksamhet är även i absolut framkant gällande den pågående mobila elektriska revolutionen och vi utvecklar och bygger även batteridrivna färjor med induktionsladdning.

Företaget har en mycket bred kompetens i huset. Vi har en egen konstruktionsavdelning och vår produktion omfattar skrovtillverkning i aluminium och komposit, snickeriavdelning, elavdelning, utrustnings- samt en rör- och maskinavdelning. Många i vår verksamhet har jobbat hos oss länge och den höga kvaliteten i våra fartyg är välkänd i branschen.

De går alltid att skicka in en spontanansökan till personal@swedeship.se

Till vårt varv på Tjörn söker vi en fartygstekniker

Fartygstekniker

Du kommer ingå i vårt eftermarknads-team där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Arbetet utförs ombord på båtar som ligger vid varvet eller i närområdet. Som fartygstekniker kommer du arbeta med olika typer av serviceuppdrag, felsökningar samt underhåll inom skeppstekniska system inom hydraulik och kraftöverföring. Bland annat kan du få arbeta med motorer, lager, axeltätningar, ventiler, pumpar, kranar, växlar och på övrig utrustning ombord.

Kompetenskrav

Vi söker dig som arbetat med underhåll av maskinsystem och propulsion på fartyg. Förmodligen har du en bakgrund som ombordanställd maskinoperatör, servicetekniker eller tidigare arbetat på fartygsvarv. Då arbetet huvudsakligen utförs under tidspress och ofta i trånga utrymmen är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande.  Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Då även självständiga uppdrag på annan ort kan förekomma är kunskap i engelska och även körkort B ett krav.

Då arbetets natur är flexibelt, är följande kunskaper meriterande men inget krav: svetsning av aluminium och rostfritt, bockning och lödning av rör, VVS, motorelektronik.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

 

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

Ansökan skall vara inne senast 2021-03-31

 

För ytterligare information kontakta Johan Sundberg Tel: 0304 679500 /Mob: 0735 308206