Career

På Swede Ship söker vi regelbundet efter nya kollegor till våra tre varv på Djupvik/Tjörn, i Göteborg samt Hunnebostrand.

Swede Ship är en anrik varvskoncern som konstruerar, tillverkar och underhåller avancerade kommersiella fartyg i aluminium och komposit upp till ca 30 meters längd. Vi har tre skeppsvarv på västkusten, Göteborg, Tjörn och Hunnebostrand. Våra kunder är krävande såsom försvaret, sjöräddning, polis och privata redare. Vår verksamhet är även i absolut framkant gällande den pågående mobila elektriska revolutionen och vi utvecklar och bygger även batteridrivna färjor med induktionsladdning.

Företaget har en mycket bred kompetens i huset. Vi har en egen konstruktionsavdelning och vår produktion omfattar skrovtillverkning i aluminium och komposit, snickeriavdelning, elavdelning, utrustnings- samt en rör- och maskinavdelning. Många i vår verksamhet har jobbat hos oss länge och den höga kvaliteten i våra fartyg är välkänd i branschen.

De går alltid att skicka in en spontanansökan till personal@swedeship.se

Till vårt varv i Djupvik söker vi Projektledare

Projektledare till Swede Ship Marine

Beskrivning

Vi har växt till en större grupp projektledare som arbetar inom koncernen med nybyggnads- och reparent/service-sidan. Med en stadig beläggning av både korta och långa projekt behöver vi stärka upp vår projektorganisation med ytterligare projektledare.

Som projektledare kommer Du att vara ansiktet utåt och hantera kommunikation med beställaren/redaren. För de projekt som blir ditt ansvar kommer du att förbereda ankomst av fartyg, planera och bereda arbeten, begära resurser till projektets genomförande, dokumentera och rapportera genomförda arbeten, samt ansvara för kommunikation med klassningssällskap och myndigheter. I dina arbetsuppgifter ingår också kalkylering/offertarbete, specifikation för inköp av material och produkter, samt ekonomisk projektuppföljning.

 Kompetenskrav

Vi söker dig som är eller varit verksam som till exempel delprojektledare, arbetsledare eller arbetat med teknisk försäljning.  Då du träffar många kunder och för dialog om önskade åtgärder ombord underlättar det om du har tidigare erfarenhet av marina installationer på fartyg och båtar.

Personliga egenskaper som god kommunikations- och samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet är avgörande för hur du lyckas i din roll. Tidigare erfarenhet från hanterande av kommersiella frågor och kundrelationer är meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande svenska nybyggnads- och reparation/servicevarv. Vi arbetar med nya och gamla båtar och har branschens mest krävande kunder, vilket gör att vi ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant. För dig med ambitioner finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet!

För ytterligare information, kontakta HR ansvarig Martina Lundqvist,  Tel: 0304-679503