Fartygstekniker

Du kommer ingå i vårt eftermarknads-team där arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Arbetet utförs ombord på båtar som ligger vid varvet eller i närområdet. Som fartygstekniker kommer du arbeta med olika typer av serviceuppdrag, felsökningar samt underhåll inom skeppstekniska system inom hydraulik och kraftöverföring. Bland annat kan du få arbeta med motorer, lager, axeltätningar, ventiler, pumpar, kranar, växlar och på övrig utrustning ombord.

Kompetenskrav

Vi söker dig som arbetat med underhåll av maskinsystem och propulsion på fartyg. Förmodligen har du en bakgrund som ombordanställd maskinoperatör, servicetekniker eller tidigare arbetat på fartygsvarv. Då arbetet huvudsakligen utförs under tidspress och ofta i trånga utrymmen är personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet helt avgörande.  Du trivs när du får utveckla nya lösningar baserat på tidigare erfarenheter och du tycker om att jobba med flera projekt samtidigt. Då även självständiga uppdrag på annan ort kan förekomma är kunskap i engelska och även körkort B ett krav.

Då arbetets natur är flexibelt, är följande kunskaper meriterande men inget krav: svetsning av aluminium och rostfritt, bockning och lödning av rör, VVS, motorelektronik.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

 

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

Ansökan skall vara inne senast 2021-03-31

 

För ytterligare information kontakta Johan Sundberg Tel: 0304 679500 /Mob: 0735 308206