På Swede Ship utvecklar, reparerar och levererar vi marknadsledande båtar och fartyg till bl.a. sjöräddning, försvarsmakt och rederier. Swede Ship Marine ligger på Djupvik, Tjörn och är moderbolaget i en varvskoncern som sysselsätter ett 90-tal personer. Övriga företag i gruppen är Swede Ship Composite i Hunnebostrand, Swede Ship Yachtservice på Nya Varvet i Göteborg samt Swede Ship Sublift.

Till vårt varv på Tjörn söker vi en

Vikarierande projektledare till Avdelning för service och reparationer.

Vi erbjuder våra kunder torrsättning, reparationer, underhåll samt ombyggnationer. Vi levererar även material till kunder utanför varvet.

Då en av våra projektledare kommer vara föräldraledig December 2019 till September 2020 så erbjuder vi ett vikariat under denna tid. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak försäljning, projektledning och projektuppföljning. Viss arbetsledning kan också förekomma.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är eller varit verksam som tex delprojektledare, arbetsledare eller arbetat med tekniska försäljning. Du besitter goda kunskaper i planering och är van att självständigt planera och styra kortare projekt.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande uppgifter inom den marina sektorn. Personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet och noggrannhet är helt avgörande. Körkort B ett krav.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Tidsbegränsad anställning på 6 månader eller längre. Heltid. Företaget är inne i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till fortsatt arbete inom koncernen när vikariatet är över.

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

Sista ansökningsdag är 2019-10-31 men vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet!

För ytterligare information, kontakta Avdelningschef Johan Sundberg

Tel: 0304 679500 /Mob: 0735 308206