I tjänsten som arbetsledare har du fullt arbetsmiljö- och personalansvar för dina medarbetare. Du leder, planerar och tidssätter det dagliga arbetet och ansvarar för att din avdelning har hög leverans- och kvalitetsnivå.

Du ska arbeta för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med personal, närmaste chef och i överensstämmelse med lagar, avtal och Swedeships policy så att kundens förväntningar om kvalitet och leverans uppfylls. I arbetsledarrollen ingår vid tillfällen även att hyra in och leda inhyrd personal.

Det är också viktigt att du aktivt arbetar med lönsamhets- och kvalitetsförbättringar och att du har god förmåga att entusiasmera dina medarbetare och är bra på att utveckla och förbättra verksamheten.

Som arbetsledare kommer du att ha tydligt mätbara krav på dig som exempelvis:
– Att du genomför medarbetarsamtal och lönesamtal enligt plan.
– Att du genomför och håller den tidsplanering som är kopplad till projekten.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har erfarenhet av brett, självständigt och professionellt arbete som arbetsledare i någon form. Du besitter även goda kunskaper i beredning och planering samt ritningsläsning. Det är meriterande om du har kunskaper inom marin byggnation.

Som person är du handlingskraftig, mångsidig och har god moralisk kompass. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap då flera projekt pågår samtidigt. Din sociala förmåga är stor. Du är öppen, lyhörd och tydlig. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo med utmanande arbetsuppgifter.

 

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är strukturerad och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du är van vid ett självständigt arbetssätt men trivs även med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen.

Körkort B ett krav.

Vårt erbjudande.

Vi erbjuder en spännande roll i ett av få kvarvarande Svenska nybyggnadsvarv, där vi genom branschens mest krävande kunder och våra produktionsserier ständigt måste utvecklas för att ligga i framkant.

 

Ansökan och övrig information.

Om dina kvalifikationer stämmer överens med beskrivningen ovan, välkomnar vi din ansökan. Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

 

För ytterligare information kontakta Produktionschef: Peter Abrahamsson Tel 0304 67 95 18