Vi söker nu två medarbetare som brinner för att göra ett gediget arbete och som vill skapa en positiv atmosfär i våra anrika varvslokaler. Vi vill ha långsiktiga relationer där vi bygger upp en fin gemenskap där vi kan hjälpa varandra.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att tillsammans med din kollega se till att varvets kontor, personalrum, sanitetsutrymmen och andra allmänna utrymmen hålls rena. Du arbetar med allt från maskinell rengöring, golvvård och textilvård till storstädning, städning av båtar och flyttstädning. I de flesta fall jobbar du dagtid med start tidig morgon. Andra arbetstider kan förekomma om det behövs i verksamheten. Du kommer i huvudsak att arbeta med lokalvård, men det kommer även finnas behov av att kunna stärka upp på de olika avdelningarna på varvet. Exempel: vår logistik-avdelning kan behöva hjälp med att hämta och lämna gods, samt uppackning och registrering av inkommande lagerprodukter.

Meriterande är det om du hanterar Word och Excel obehindrat, då det även kan finnas behov att lättare administrativt arbete. Vi får ofta besök till varvet och vår administrationsavdelning kan behöva hjälp med att förbereda detta.

Om dig

Vi söker dig som har ett serviceinriktat förhållningssätt och kan ta egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Som person är du lojal och drivs av att känna att du gör ett bra jobb. Eftersom du även kommer arbeta i grupp är det viktigt att du är bra på att samarbeta. Du har minst ett års erfarenhet av lokalvård, gärna i offentlig miljö, vidare ser vi att du har goda kunskaper inom yrket. För att klara arbetet behöver du ha en god fysik. Du kommunicerar och läser svenska obehindrat och det är bra om du också har baskunskaper i engelska.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till personal@swedeship.se

Kontaktperson:

HR Martina Lundqvist tele. 0304-679503 mail. martina.lundqvist@swedeship.se

Omfattning:

2 st 50 % tjänster tillsvidare

Tillträde efter överenskommelse.