Konstruktör / Projektör

Är du en skicklig konstruktör och som trivs i rollen som projektör? Vill du vara en del av vår relativt lilla organisation? Nu finns den möjligheten till just detta på Swede Ship Marine AB. Swede Ship Marine AB ligger i Djupvik på Tjörn och har gjort det sen det grundades 1894 och har på så sätt en lång erfarenhet som båtbyggnadsvarv.

Som konstruktör/projektör kommer du ingå i ett team på cirka 6-8 personer som ansvarar för projektering, konstruktion och projektledning av de fartygsprojekt som vi hanterar. Arbetsuppgifterna förväntas vara växlande och med ett brett spann. De kommer att bestå i att medverka till projektering av möjliga projekt innan anbud, konstruktion och projektledning.

Arbetet innebär att du har kontakter med konsulter som hjälper till med ritningar och beräkningar, samt underleverantörer, myndigheter och kunder.

Du bör vara ingenjörsutbildad med konstruktionserfarenhet från skrov, rör- och maskin, utrustning eller el. Om du har erfarenhet från antingen projektering av fartyg eller projektledning inom den marina branschen är det meriterande.

Dina personliga egenskaper är av högsta vikt för tjänsten. Du ska vara driven och engagerad och ska trivas i en tempostyrd arbetsmiljö där flexibilitet och snabbhet kan bli avgörande. Som person ska du även trivas med att arbeta tillsammans med andra i grupp likväl som att jobba självständigt med dina uppdrag. Du kommunicerar ledigt i både svenska som engelska i både tal och skrift. Vi lägger även stor vikt vid ett positivt förhållningssätt. Arbetet kan även innebära samordning vilket gör att förmågan att leda, ta beslut och ett noggrant arbetssätt är viktiga egenskaper.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en spännande roll på ett ledande Svenskt nybyggnadsvarv där vi genom branschens mest krävande kunder och våra små produktionsserier ständigt utvecklas för att ligga i framkant.

När de andra slutar börjar vår kvalitet.

Tillträde
Snarast.

Ansökan och övrig information
Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till personal@swedeship.se

För ytterligare information kontakta teknisk chef Björn Henriksson på telefon 0709-59 01 01.